To je to što me zanima!

U Afganistanu pao helikopter s dvojicom hrvatskih vojnika

Dočasnik ima ogrebotinu na koljenu, a časnik nije ozlijeđen. Nakon pregleda u bolnici, prebacili su ih u bazu u Kabulu gdje će nastaviti sa svojim zadacima
Vidi originalni članak

Helikopter Afganistanske narodne armije u kojem su bila i dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane prevrnuo se u srijedu u 9.05 sati po hrvatskom vremenu tijekom redovnog zadatka u međunarodnoj operaciji ISAF u Afganistanu, objavio je MORH. Hrvatskog dočasnika i časnika te još dva putnika iz helikoptera odmah su pregledali u američkoj vojnoj bolnici u bazi na istoku Afganistana. Dočasnik ima ogrebotinu na koljenu, a časnik nije ozlijeđen. Nakon što su ih pregledali liječnici, prebacili su ih u matičnu bazu u Kabulu gdje će nastaviti obavljati svoje zadatke. 

- Naši su vojnici lakše ozlijeđeni, nije ništa ozbiljno. Dobro su i već su kampu u Kabulu - kratko je rekao ministar Božinović.

MORH kaže kako će dodatno izvijestiti o tome što je bio uzrok pada helikoptera.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • juka9 15.06.2011.

    to nije nas rat,ali neka.. kud svi tu i mali mujo

  • NikolaRozić 15.06.2011.

    Da. I sto sad???? Jucer je mene na skliskom zanio auto i malo sam laktom udario i sad me boli!!! piiiiihhhhhhhhh........a isto sam radio za nasu drzavu.....ali to nigdje ne pise...????

  • pješak 15.06.2011.

    Ne znam zašto to kod nas izaziva neko posebno praćenje nečijeg posla? Ti naši vojnici tamo su profesionalni vojnici, tamo su zbog novca, to je njihov izabrani posao, oni su u sastavu strane vojske i nemaju veze s Hrvatskom. Tisuće naših ljudi radi vani, ali rade za sebe. To je njihov izbor. To nije nacionalni interes nego privatni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare