To je to što me zanima!

U Alepu bombardirana bolnica: Poginula liječnica, ranjeni civili

Jedna liječnica ruske vojske ubijena je pri padu granate na bolničke službe prihvata. Dvije bolničarke su teško ranjene. Civili koji su došli k liječnicima su također ranjeni
Vidi originalni članak

Liječnica je ubijena, a ranjene su dvije bolničarke iz ruske medicinske ekipe u poljskoj bolnici koju je uspostavila ta zemlja u Alepu, a među žrtvama su i sirijski civili ranjeni u pobunjeničkom bombardiranju, objavilo je u ponedjeljak rusko ministarstvo obrane.

"Jedna liječnica ruske vojske ubijena je pri padu granate na bolničke službe prihvata. Dvije bolničarke su teško ranjene. Civili koji su došli k liječnicima su također ranjeni", rekao je glasnogovornik ruskog ministarstva obrane general Igor Konašenkov.

Rusko ministarstvo obrane ističe da su za taj napad odgovorne Sjedinjene Države, Velika Britanija i Francuska.

Te zemlje sudjeluju u zračnim napadima međunarodne koalicije na strani pobunjenika protiv režima sirijskog predsjednika Bašara al-Asada, dok rusko ratno zrakoplovstvo vojno pomaže Asadov režim.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mmzg 06.12.2016.

    Na svu srecu izgleda da polako dolazi kraj pobunjenickom i nahuskanom pobunjenickom teroru. Nekadasnja Sirija s Assadom na celu nikada nije bila opasnost za napredni zapadni svijet, ali Assad bio trn u oku jer nije pustao multikompanije poput Shella, Essa i sl. da preuzmu sirijsku naftu i crpke. Zasto se truli zapad i saveznici ne petljaju u unutarnju politiku Katara ili Saudijske Arabije i ne pokusaju u tim drzavama svrgavati diktatore i kraljeve jer tamo ima daleko manje ljudskih sloboda, a vecina vjerskih manjina nema bas nikakvih prava.????

  • Aibavhcs 05.12.2016.

    prestrašno i tko će za to odgovarati nitko jer velike se ne sudi za ratni zloćin

  • Nik Dubrovnik 05.12.2016.

    Te zemlje sudjeluju u zračnim napadima međunarodne koalicije na strani pobunjenika protiv režima sirijskog predsjednika Bašara al-Asada, dok rusko ratno zrakoplovstvo vojno pomaže Asadov režim. Kakve su ovo gluposti? Ispada da zapadne sile bombardiraju assadove snage, pa da je tako ne bi ih ni bilo. Ps ne trebate spominjat onu grešku gdje je pobijeno 50ak assadovih vojnika jer je to izoliran slučaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare