To je to što me zanima!

U Americi dolijao "Blagdanski provalnik", 82 su mu godine

Samuel Sabatino (82) provodio je blagdanske vikende vozeći se od Floride do Manhattana, ali ne da bi razgledavao nego kako bi provaljivao u prazne stanove u čemu ga nije sprječavala njegova poodmakla dob
Vidi originalni članak

On je počinio najmanje 10 provala koje su rezultirale krađama robe u vrijednosti od 400.000 dolara tijekom pet godina i to samo u gradu New Yorku, priopćile su vlasti.

Vjeruje se da je samo ove godine ukrao stvari u iznosu od 100.000 dolara u tri stana. Uhićen je prošli vikend u New Yorku i optužen je za provalu, pokušaj provale i veliku krađu.

Istražitelji su nazvali djedicu Sabatina "Blagdanskim provalnikom" budući da je provaljivao na blagdane - Dan nezavisnosti, Dan rada, Dan zahvalnosti...

- Konačno je uhvaćen zahvaljujući velikoj i sofisticiranoj istrazi u kojoj smo pratili njegovo vozilo od Floride do New Yorka, kazali su oni.

Djedici je određena jamčevina od 250.000 dolara. Ako bude osuđen, prijeti mu 15 godina zatvora.

(mz)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 09.09.2019.

    Ovaj umire u zatvoru. Kod nas bi rekli da je prestar.

  • umjereni pacifist 09.09.2019.

    ovi naši bi po američkom zakonu trebali dobiti za svako djelo 150 godina i ako im se sve stavi na teret imaju 900 godina robije,4 doživotne i tri električne stolice. umjesto kazne oni s svim privilegijama ubosnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare