To je to što me zanima!

U auto školi zamijenili papire i djevojci (26) dali prejak motor

Dvoje službenika je mijenjalo podatke u dokumentima i knjigama te je polaznica umjesto za 'laku' kategoriju A1 'dobila' dozvolu za 'jaču' A kategoriju motocikala
Vidi originalni članak

Dvoje zaposlenika riječke auto škole mijenjalo je papire 26-godišnje polaznice te su joj umjesto potrebne A1 kategorije, za slabije motore upisali A kategoriju za veće motocikle. Polaznica je, zbog toga, na poligonu za test vožnju dobila jači motor A kategorije, zbog čega je izgubila kontrolu nad vozilom, pala i zadobila teške tjelesne ozljede. 

Pogrešku je otkrila nakon što je počela prikupljati dokumentaciju za naknadu štete od osiguranja. Utvrdilo se da je administratorica (28) promijenila podatke u Ugovoru i u Matičnoj knjizi. Stručni voditelj (53) je krivotvorio ispravu tako da je Nalog za osposobljavanje kandidata učinio neispravnim. 

Dvoje službenika nisu zaradili nikakav novac, niti su to radili u dosluhu s polaznicom. Oni su zbog svoje greške promijenili podatke u svim dokumentima i knjigama tako da je polaznica umjesto za 'laku' kategoriju A1 dobila dozvolu za 'jaču' A kategoriju motocikala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • p i j e v a c 18.12.2010.

    svaki motor ima dva kotača,gas i kočnicu.mogla je izać na cestu i nekog drugog ubit.

  • user_68632 18.12.2010.

    Sada ste me zbunili, ja više ne znam ni kako se zovem. Ako je ona dobila dozvolu, onda su u dozvli pečatima označene kategorije vozila koje je položila. I sama je mogla skontati, ako je polagala za A1, da joj u dozvoli ne može pisati da je položila A kategoriju. Nije morala skupljati nekakvu dokumentaciju, samo je trebala otvoriti vozačku dozvolu.

  • piramiđan 17.12.2010.

    Sjela na jači motor , pala , teško se ozljedila i "dobila" dozvolu za jaču kategoriju. Mogu ja polagat za autobus , razbit ga i dobit dozvolu ? A dajt please !

Komentiraj...
Vidi sve komentare