To je to što me zanima!

U Barceloni su uhitili osmero ljudi povezanih s Al-Qa'idom

Sedmoricu Pakistanaca i Nigerijca sumnjiče da su krali osobne isprave i slali ih u Tajland gdje su se krivotvorili i davali islamističkim skupinama Lashkar-e-Taiba
Vidi originalni članak

Španjolska policija uhitila je u utorak u Barceloni osmoricu muškaraca za koje sumnjaju da su povezani sa skupinom terorista optuženih za za atentate u Mumbaiju 2008. godine. Sedmoricu Pakistanaca i Nigerijca sumnjiče da su krali osobne isprave i slali ih u Tajland gdje su se krivotvorili i davali islamističkim skupinama. Dokumenti su bili namijenjeni pakistanskoj islamističkoj skupini Lashkar-e-Taiba koju SAD i Indija optužuju za napade u Mumbaiju, indijskoj gospodarskoj prijestolnici, u studenome 2008. kada je ubijeno 166 ljudi. 

Kako je priopćilo španjolsko ministarstvo unutarnjih poslova, u istoj operaciji su na Tajlandu uhitili još trojicu osumnjičenika, dvojicu Pakistanaca i Tajlanđanina. Također su zaplijenili ukradene putovnice, računala, tvrde diskove, i mobitele. Ministarstvo unutarnjih poslova napominje da se operacija nastavlja. Prema policijskom izvoru u Tajlandu, u toj su zemlji uhićeno je četvero ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_49748 02.12.2010.

    Al Kaida ... ahhahaha :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare