To je to što me zanima!

U Beogradu je počelo suđenje za ubojstvo pjevačice: Optuženi suprug želi kćer kao svjedoka

Marjanović je osuđen 2022. na 40 godina zatvora zbog ubojstva supruge Jelene Marjanović  2. travnja 2016. Žalbeni sud u Beogradu u listopadu 2023. je ukinuo Marjanoviću pritvor i presudu.
Vidi originalni članak

Na Višem sudu u Beogradu u srijedu je počelo novo ročište za ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović. Po drugi puta pred suca izlazi njen suprug, Zoran Marjanović. Presuda kojom je on osuđen za njeno ubojstvo na kaznu od 40 godina ukinuta je prošle godine.

Kurir piše kako su njegovi odvjetnici zatražili rekonstrukciju cijelog zločina, a i saslušanje njihove maloljetne kćeri. Marjanović bi u nastavku suđenja, 19. ožujka, trebao iznijeti svoju detaljnu obranu. 

Na današnjem suđenju pojavio se u pratnji odvjetnika, obučen sav u crno.

Podsjetimo, Marjanović je osuđen 2022. na 40 godina zatvora zbog ubojstva supruge Jelene Marjanović  2. travnja 2016. Žalbeni sud u Beogradu u listopadu 2023. je ukinuo Marjanoviću pritvor i presudu. 

Te kobne 2016. suprug je pozvao policiju i prijavio nestanak supruge. Tada je rekao policiji da je Jelena trčala po nasipu Drave u Borči dok su on i kćerkica polako hodali iza nje. Rekao je da im je brzo nestala iz vidokruga s obzirom na to da je staza duga nekoliko kilometara.

SLUČAJ UBOJSTVA PJEVAČICE Osudili ga za ubojstvo supruge na 40 godina zatvora: Sud u Beogradu ukinuo mu je pritvor

Marjanović je bio sumnjiv policiji jer je nestanak prijavio sat vremena nakon što je navodno izgubio suprugu pa je zadržan u pritvoru, ali je bio pušten nakon 48 sati. Kada je pronađena, pjevačica je imala rane na glavi koje su zaprepastile patologe koji su radili obdukciju. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nomistakes 14.02.2024.

    ako je u Beogradu onda je pevačica

Komentiraj...
Vidi sve komentare