To je to što me zanima!

U Bilicama umro zatvorenik, treća smrt od kraja studenog

Split: Muškarac (35) u petak navečer je gledao televiziju i ničim nije odavao da ga muče bilo kakvi zdravstveni problemi. Uzrok smrti utvrdit će obdukcijom.
Vidi originalni članak

Osuđenik na izdržavanju prekršajne kazne je zbog zasad nepoznatog uzroka umro u subotu ujutro u splitskom istražnom zatvoru Bilice. Čuvari su u jutarnjem obilasku ćelija primjetili da se 35-godišnjak ne budi. Pozvali su Hitnu pomoć, ali bilo je već kasno. Očevid je obavio istražni sudac Stanko Grbavac u pratnji policije. Pritvorenik je prethodne večeri gledao televizijski program i ničim nije odavao da ga muče bilo kakve zdravstvene tegobe. Sudac Grbavac je naložio obdukciju koja bi trebala otkriti uzroke smrti. U studenom prošle godine na Bilicama je preminuo i Riječanin Hrvoje M. (27). Služio je kaznu zbog dilanja marihuane, a umro je od srčane aritmije tijekom šetnje u dvorištu zatvora. Nedavno je na vidjelo izašla smrt Marka B. (33) iz Šibenika, koji je 20. prosinca prošle godine umro zbog predoziranja heptanonima. Marko je 18 sati umirao u mukama, a čuvari su zadužili cimere da bdiju nad njim. Za njegovu smrt se doznalo tek nakon što su se ogorčeni pritvorenici javili uredništvu Slobodne Dalmacije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • axlica 20.03.2011.

    svi su oni radi nečeg završili tamo di jesu. briga me, nek umiru

  • MUFAN13 19.03.2011.

    Gos.Grbavac sigurno su svi tri pacijenti uzimali ljekove.Vjerovatno je bilo više smrtnih slučaja kojima se nije posvetila velika pažnja.Treba temeljito provjeriti koje supstance se nalaze,ako je moguče u svih troje mrtvih.Nači čete sigurno različite supstance ljekova koji negdje nedostaju u malim količinama i do kojih ima pristup mali broj ljudi.

  • U-baka 19.03.2011.

    pocivali u miru,iskrena sucut obiteljima,mislim da u ovome zatvoru nesto nije u redu dok je troje mladih ljudi umrlo samo tako i u kratkom vrijemenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare