To je to što me zanima!

U bolnici je: Šešelja operirali zbog tumora debelog crijeva

Vijest je priopćio potpredsjednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić, koji je dodao kako je operacija bila uspješna te da je Šešelj i dalje u bolnici na oporavku
Vidi originalni članak

Vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj u četvrtak je operiran u Nizozemskoj zbog tumora na debelom crijevu, prenosi srpski Blic.

Vijest je priopćio potpredsjednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić, koji je dodao kako je operacija bila uspješna te da je Šešelj i dalje u bolnici na oporavku. 

Kazao je i kako mu je odstranjeno 30 centimetara crijeva te da je kod njega supruga. Mirčić kaže i kako su liječnici u Haagu zaključili kako je tumor uzrokovan stalnim stresom kojem je izložen u posljednjih nekoliko godina. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • VIC3148 21.12.2013.

    Šta je to u mom komentaru tako napisano da je *NEPRIMJEREN*. kako onda nazvati nedjela ovog četnika koja je počinio sa svojom bratijom diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. možete me opet ISPOŠOVATI ili blokirati, ali za ovog gada nemogu naći primjerene riječi kojom bi olakčala patnju ni krivog ni dužnog naroda.

  • marnik009 20.12.2013.

    Uh, To ima veze sa tvrdom stolicom i njegovom tvrdoglavošću. Ali se ne radujem ničijoj nevolji osobno. Samo se nadam zasluženoj njegovoj kazni od suda koji mu sudi.

  • vekavac 20.12.2013.

    Nadam se da će četnički vojvoda dugooooo nositi vrećicu sa kakicom pod rukom .Još kad bi vrećica bila šuplja!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare