To je to što me zanima!

U bolnici saznala da je trudna i onda rodila sina za 20 minuta

Zbog jakih bolova u trbuhu liječnici su Ivani dali tabletu protiv bolova. Trebala ej ići i na rendgen, no nije radio. Ginekolog ju je zatim pregledao i rekao da je porod počeo
Vidi originalni članak

Ivana Mitrović (29) otišla je na hitnu u Leskovcu zbog jakih bolova u trbuhu. Liječnici su joj dali tabletu protiv bolova i pripremili je za rendgensko snimanje. Srećom, rendgen nije radio pa su je poslali ginekologu. Iskusni liječnik odmah je uvidio o čemu se radi.

- Porod je već počeo - rekao je Ivani ginekolog.

Čuvši te riječi Ivana je problijedila i samo 20 minuta kasnije rodila zdravog dječaka Jovana.

- Skamenila sam se čuvši riječ porođaj te počela plakati. Porod je brzo prošao, a kasnije sam sabrala misli i počela se veseliti sa suprugom - ispričala je za Blic još uvijek pod dojmom. 

Još od 2003. godine Ivana se liječi zbog hormonalnog poremećaja. Menstrualni ciklusi bili su joj gotovo uvijek neredoviti, a težina je uvijek varirala. Posljednju menstruaciju imala je prije devet mjeseci. Napravila je test trudnoće nakon što je ona izostala četiri mjeseca.

- Test za trudnoću bio je negativan. Stoga sam odlučila da neću ići kod liječnika jer sam bila izmorena od silnih lijekova - prisjeća se Ivana.

Sretni otac Ljubiša kaže kako sada moraju kupiti sve stvari za bebicu, kojoj se nisu nadali.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • supernova 11.07.2011.

    Za sve one koje jesu rodile i sude po svom iskustvu i sve one koje nisu rodile - ovo je itekako moguće i nije toliko rijetko koliko se čini. I moja poznanica je imala isti slučaj, nikakvih znakova trudnoće nije bilo, test je bio negativan i nikakvih znakova, ni trbuha ni ičeg sličnog nije bilo osim dobivanja na kilaži. A nije mršavica ali nema ni 100 kg. Dakle, vi se pomirite s činjenicom da i ovakva medicinska 'čuda' su moguća i događaju se, raspitajte se, googlajte pa pišite. A ja ću se nastojati pomiriti s činjenicom da uvijek postoje ljudi koji će po sebi određivati što je normalno (što je djelomično ok) i što je moguće (nikako nije ok).

  • lolp 10.07.2011.

    ne kužim kaj je toi za glupost da se trbuh ne vidi pa bar trbuh zraste ak ništ drugo,neznam gdje se bebe kod takvih onda skrivaju

  • azraA_1 10.07.2011.

    ma o cemu ova trabunja jel ona normalna pa sta je pomislila kad se beba pocela ritati u busi HM STA JE TO mozda probavne smetnje ,mislim stvarno,a kako bi inace dospijela u 24 sata gluposti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare