To je to što me zanima!

U brata je ispalio više metaka, najmanje 5 pogodilo ga u prsa

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv M.V. (53) kojeg se sumnjiči da je ubio brata (61) ispred obiteljske kuće
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv M.V. (53) kojeg se sumnjiči da je ubio brata (61). 

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik oko 11.00 sati 8. rujna 2014. na makadamskom putu ispred obiteljske kuće u mjestu Donji Kosinj (Općina Perušić); nakon verbalnog i fizičkog sukoba s bratom (61); u namjeri da ga usmrti, ispalio iz pištolja prema njemu više hitaca od kojih ga je najmanje pet pogodilo u predjelu prsa. Brat je zadobio ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja - izvijestio je DORH. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 12.09.2014.

    Imovina je prokletstvo. Što manje imamo, zapravo smo sretniji, iako to ne želimo priznati i radimo upravo OBRNUTO, želimo JOŠ i VIŠE. Zato roditelji imaju odgovornost za života riješiti pitanje nasljedstva imovine na djecu. Stranci se time ne opterećuju (pogotovo sjevernjaci, Nijemci, Nizozemci itd...), oni su radije cijeli život podstanari nego da MORAJU NEŠTO IMATI u vlasništvu. Ali mi i dalje robujemo tim zidovima....

  • fijuman 11.09.2014.

    nažalost niti jedna kazna neće biti dovoljna za ovakav gnusan zločin i to još prema bratu koji se nakon toliko godina vratio u zavičaj a onda ga drugi ubije iz pohlepe.

  • estnedljem 11.09.2014.

    vjerojatno je cistio pistolj,a ovaj naisao u krivo vrijeme na krivom mjestu,pa je pistolj sam opalio-10ak puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare