To je to što me zanima!

U Brelima uspjeli iskorijeniti 'rezerviranje' plaže ručnicima

Kako je načelnik općine Stipe Ursić (HDZ) jučer objavio na Facebooku, komunalci su duž šetnice postavili obavijesti o zabrani ostavljanja ručnika, a sve stvari bez nadzora pokupe
Vidi originalni članak

U Brelima su uspjeli stati na kraj onima koji ostavljanjem ručnika preko noći na plaži 'rezerviraju' mjesto za idući dan.

Kako je načelnik općine Stipe Ursić (HDZ) jučer objavio na Facebooku, komunalci su duž šetnice postavili obavijesti o zabrani ostavljanja ručnika, a sve stvari bez nadzora pokupe. 

- Dragi Breljani, problem "rezervacije" plaže ručnicima, nešto je što postoji u svakoj općini na Jadranu i u zadnje vrijeme je aktualan u svim medijima. Tom problemu u našoj općini odlučili smo stati na kraj. Komunalna grupa postavila je 45 tabli duž cijele šetnice. Na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja ručnika bez nadzora i to u periodu od 22h navečer do 8h ujutro. Sve stvari bez nadzora kupe se svakodnevno. Rezultate te akcije možete pogledati na slikama ispod gdje je vidljiva i ura kad je snimljeno. Više nema niti jednog ručnika - objavio je Ursić.
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Dalibor0704 02.08.2017.

    Aplauz Brelima, kada bi barem i drugi tako krenuli. Ostave "rezervaciju", a ne dođu do 11 sati.

  • trooso 02.08.2017.

    sve plaže u koncesiju, neš ti meni ručnika stavljat

  • FahrudinLimaj 01.08.2017.

    Rezerviranje mjesta na plazi ostavljanjem rucnika, nije nista drugo nego balkanski ciganluk ili balkanski primitivizam. Ja jos nigdje nisam cuo da ima ovog primitivizma u svjetu osim sto ga ima na Jadranu. Garant da tu ima dosta slicni ili isti rucnika na plazi, pa kako ce onda znati ili prepoznati sopstveni rucnik, ne bi me cudilo da su poceli i izradjivati monograme na rucnicima, kako bi sigurno prepoznali svoj rucnik na plazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare