To je to što me zanima!

U bunaru u Daruvaru pronašli tijelo nestalog Melvarda (63)

Neslužbeno doznajemo da je tijelo za koje se pretpostavlja da je tijelo Dalibora Melvarda pronađeno u bunaru jedne od osumnjičenih osoba za ubojstvo
Vidi originalni članak

Bjelovarska policija je privela dvije osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje, jer ih se dovodi u sumnju s ubojstvom 63-godišnjeg Daruvarčanina, Dalibora Melvarda, čije je tijelo u srijedu pronađeno u bunaru u Daruvaru u Gundulićevoj ulici. Melvard, koji je živio u Ulici Josipa Jelačića 73 nestao je 24. lipnja, a njegov je nestanak prijavljen dva dana kasnije. Neslužbeno doznajemo da je tijelo za koje se pretpostavlja da je Melvar pronađeno u bunaru jedne od osumnjičenih osoba za ubojstvo.

Tijekom četvrtka će se u bjelovarskoj Općoj bolnici provesti obdukcija koja bi trebala potvrditi da je se doista radi o Melvardu. Očevid uz asistenciju daruvarske policije vodi zamjenica Županijske državne odvjetnice iz Bjelovara. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Čarli1976 19.07.2017.

    Šta je ovo, pa zar i u mirnom i pitomom Daruvaru ubojstva? Većina stanovništva Daruvara su Česi vrlo kulturni radišni i pošten narod, izgleda da su neki zlikovci zalutali u Daruvar.

  • prvi general 19.07.2017.

    Obavezno na youtubeu pogledati Pervanov skeč "Rade u bunaru"!

  • Battler 19.07.2017.

    Pa ti nemoj plaćati PDV

Komentiraj...
Vidi sve komentare