To je to što me zanima!

U Čakovcu poginuo vozač (77), drugo vozilo ga odbacilo u jarak

U izvlačenju vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, javili su iz policije
Vidi originalni članak

U srijedu, 18. listopada nešto prije 12 sati u Čakovcu, na raskrižju ulica Globetka, Braće Graner i Športske dogodila se prometna nesreća u kojoj je nažalost, smrtno stradao 77-godišnji vozač osobnog automobila, javlja Policijska uprava međimurska.  

TRAGEDIJA U PRUGOVU Na Klisu proglasili Dan žalosti zbog stradalih sestara: 'Prisjetit ćemo se preminulih s ljubavlju'

Kako navode, vozač rođen 1946. godine upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice braće Graner te je dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Globetka, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer svojeg kretanja prema kolniku Športske ulice, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed opisane situacije u bočni dio njegovog automobila, u kočenju, udario je prednjim bočnim dijelom teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom (šleper) kojim je kolnikom Ulice Globetka upravljao 47-godišnji vozač. Nakon udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika u cestovni jarak.
           
Na mjestu događaja liječnik tima hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt 77-godišnjeg vozača osobnog automobila.

Očevid prometne nesreće u suradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Čakovec obavila je nadležna državna odvjetnica te je naložila obdukciju nakon čega je tijelo preminulog vozača prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec.

UGASILI VATROGASCI Izbio požar na autu u Zagrebu

U izvlačenju vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec.
           
- Zbog očevida prometne nesreće od 12:27 do 14:20 sati ulice Globetka, Braće Graner i Športska bile su zatvorene za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - javili su iz policije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 龍出生 19.10.2023.

    Cuj "drugo vozilo ga odbacilo u jarak" a oduzeo je prednost kamionu...

  • Kaj987 19.10.2023.

    Po mojoj procjeni dosta je i živel.

  • Jedančovik 19.10.2023.

    77 godina.... ugrožava promet kao i pripita osoba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare