To je to što me zanima!

U centru Zagreba srušili dio fasade da ne padne na nekoga

Fasada nam je od ranije bila u lošem stanju. Tu prolaze i djeca do škole, a gradonačelnik je naredio da sve te ulice moraju biti sređene do početka školske godine, rekao nam je jedan stanar
Vidi originalni članak

Vatrogasci su izašli na teren u centru Zagreba kako bi uklonili komad fasade sa zgrade u Hebrangovoj ulici, kojoj je prijetilo urušavanje. Naime, Zagrepčani svakodnevno zovu vatrogasce na intervencije za uklanjanje crijepova, dimnjaka i fasada koji su teško stradali u potresu.

POGLEDAJTE VIDEO Urušio se komad zgrade u Hebrangovoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Fasada nam je od ranije bila u lošem stanju i današnje skidanje nije imalo veze s oštećenjima od potresa. Mi smo to prijavili prije dva mjeseca da bi nekome dio mogao pasti na glavu i sad je organizirano rušenje. Tu prolaze i djeca do škole, a gradonačelnik je naredio da sve te ulice moraju biti sređene do početka školske godine - rekao nam je stanar Hebrangove 23 gdje je bila intervencija u četvrtak navečer.

Vatrogasci su nam potvrdili da je to jedna od 60 intervencija koje su imali u zadnje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Vito1 15.01.2021.

    Jednu za ivanunited - vlasništvo zgrada je bilo 45 godina u rukama hdz - ovaca sada na vlasti, a onda su se zvali ck skh. Kad su se "odvojili" od ck sks počeli su vlasnicima prodavati vlasništvo, a da 45 godina nisu popravljali, kamoli obnavljali, niti metar četvorni fasade bilo koje privatne kuće. Zamisli si da tebi država uzme auto, koristi ga 45 godina pa ti ga proda po skoro istoj cinei po kojoj si ga kupio, a onda te kazni zbog neodržavanja. A vlasnik si tog auta.

  • BROKRO 15.01.2021.

    Pokrali Tiple i tako radili Fasade bez Tipli samo na Ljepilo i evo rezultata!!

  • NenadZG 15.01.2021.

    Ali imamo spomenik Domovini i žićaru. Nema veze kaj imamo rupu u proračunu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare