To je to što me zanima!

U Crnoj Gori uhitili Hrvata (60) s čak 35 kilograma marihuane

Policija je Zagrepčanina P.N. osumnjičila da je drogu prokrijumčario iz Prizrena i namjeravao je prenijeti u Hrvatsku. Uhićen je na graničnom prijelazu Debeli Brijeg
Vidi originalni članak

Crnogorska policija uhitila je kod Herceg Novog Zagrepčanina P.N. (60) jer je kod njega pronašla oko 35 kilograma marihuane, javlja agencija Beta dodajući kako je hrvatski državljanin pokušao drogu automobilom prevesti u Hrvatsku, ali je spriječen na graničnom prijelazu Debeli Brijeg.

Policija je P.N. osumnjičila da je drogu prokrijumčario iz Prizrena i namjeravao je prenijeti u Hrvatsku pa je uz kaznenu prijavu predan državnom tužitelju.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ivanfilip 17.12.2012.

    Pa kad zakon ne definira što je to "za osobne potrebe"! Čovjek kupio da se nađe.

  • Fjaka_1 17.12.2012.

    :ebiga nije sve u cijeni --hahaha

  • žacdubrava 16.12.2012.

    Za sve uživaoce marihuane: Ja mislim da je marihuana najopasnija droga baš zato jer je najjeftinija i najdostupnija a postaje uvod za neke puno jače i opasnije. Izvrče svijest i jadan onaj koji mora zapaliti tu travu da bi se opustio. Ali dragi moji narkomani zašto kupovati kada priroda daje besplatno (gljive, meskalinos, žabe) Ako uspoređujemo sa alkoholom da štetno je i jedno i drugo, ali nemožemo usporediti sa cigaretama jer kod pušenja duhana u glavi si čist i možeš funkcionirati, a kod alkohola i droge nisi svoj u glavi i to je ono najgore. Ovakva zabluda da trava nije štetna vodi samo u ovisnost, punjenje đepova dilerima i navođenje mladih na to po meni največe zlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare