To je to što me zanima!

U direktnom sudaru s Fiatom teško je ozlijeđen motociklist

Motociklist (18) je pretrpio višestruke lomove natkoljenice, ručnih zglobova te ozljede glave i vrata. Njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno, ali je van životne opasnosti
Vidi originalni članak

U sudaru motocikla i automobila u utorak oko 18 sati u Dubrovačkoj ulici u Požegi teško je ozlijeđen motociklist. 

Kako neslužbeno doznajemo, motociklom je upravljao 18-godišnjak te se direktno sudario s Fiat Puntom požeških registarskih oznaka. 

Mladića su vozilom Hitne pomoći prebacili u požešku bolnicu. Nakon što su čuli snažan udarac, stanovnici ulice odmah su istrčali iz kuća i priskočili u pomoć. Kako kažu, mladić je bio pri svijesti no nisu ga htjeli micati do dolaska Hitne. 

- Preletio je preko krova automobila na cestu. Polomljena su mu koljena i stopala koliko sam čuo. Vozač Fiata je u šoku. Vjerujem da je mladića spasilo što je nosio kacigu - rekao nam je jedan od susjeda. 

Prednji kraj Fiata u potpunosti je uništen, a razbijeni dijelovi motocikla razbacani su po cesti. Policija trenutačno provodi očevid nakon čega će se znati uzrok nesreće, a promet tom dionicom ceste je zatvoren. 

Kako neslužbeno doznajemo, mladi motociklist pretrpio je višestruke lomove natkoljenice, ručnih zglobova te ozljede glave i vrata. Njegovo stanje je ozbiljno, ali nije u životnoj opasnosti. 


Idi na 24sata

Komentari 50

  • nemos naci ime 07.01.2015.

    kakvi sve intelektualci voze motore hajd zdravo pa momcino da je motor za zimu bilo bi i zimskih trka majka mu stara

  • Kalimer0 07.01.2015.

    Nema tih novaca koje bi dao za motor , a pogotovo da ga kupim djetetu.....

  • no_name_7 06.01.2015.

    3. slika puno toga govori... na njoj se moze vidjet da je udes bio u lijevoj traci u smjeru kretanja auta, a motocklist je dolazio iz pravca grada i nije sjekao nikakav zavoj jel ga tu uopce nema ! Pretpostavljam da je vozac automobila izgubio kontrolu u zavoju, jel se bas tamo se zna slijevati voda sa brda koja se je vjerovatno zaledila (brdo se vidi na predzadnjoj slici gdje su svjetla auta) Ta slika moze zavarati jel tamo gdje su svjetla to je sporedna cesta, dok glavna cesta ide blagim desnim zavojem prema dole !

Komentiraj...
Vidi sve komentare