To je to što me zanima!

Strava u Donjoj Stubici: Ubio majku i tijelo sakrio u škrinju?

U mjestu Pustodol u Donjoj Stubici pronađeno je mrtvo tijelo žene. Županijsko državno odvjetništvo iz Zagreba potvrdilo je da istražuje teško ubojstvo i surađuje s PU krapinsko-zagorskom
Vidi originalni članak

Mještanin nam je rekao da ženu nije vidio od petka, a inače je viđa kako biciklom ide u trgovinu. Kako piše Zagorje.com ženu, u kasnim pedesetim godinama je navodno ubio sin, a policija je tijelo pronašla skriveno u škrinji.

POGLEDAJTE VIDEO:

U mjestu Pustodol u Donjoj Stubici pronađeno je mrtvo tijelo žene. Županijsko državno odvjetništvo iz Zagreba potvrdilo je da istražuje teško ubojstvo i surađuje s PU krapinsko-zagorskom kako bi rasvijetlili detalje slučaja.

Prema riječima mještana, sin je majku zaklao prije nekoliko dana te je sakrio u škrinju. Nesretna je žena radila u Ekofloru i budući da nekoliko dana nije došla na posao, a nije se pojavljivala ni u selu, alarmirane su nadležne službe koje su otkrile stravičan prizor u obiteljskoj kući. Tijelo ubijene žene, navodno nije ni stalo u škrinju nego je ona bila na pola otvorena.

Susjedi su rekli kako sina nisu dobro poznavali jer je bio poprilično problematičan, a navodno je imao problema i s drogom. S majkom je živio posljednjih godinu dana, a prije toga je, kako neslužbeno doznaje spomenuti portal, boravio u domovima i ustanovama.

Za ubijenu ženu mještani kažu kako je bila mirna i povučena te vrlo vrijedna žena. 

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • peppito 24.07.2017.

    A zašto je primila to smeće natrag u kuću ak smijem pitat. Ne kažem ja da je ona kriva, samo kažem.. . znam ja puno takvih ovdje kod mene klošara koji sa 40 ili 50 god žive i dalje sa mamicom, a one su im doslovno - sluškinje !! A ako mu sirota ne da plaču ili mirovinu čim je dobije odmah joj odvali šamarčinu. tako to na žalost ide.

  • barbossa 24.07.2017.

    Zagorski birač SDP-a i fan Hajdaša-Dončića.

  • Darije 1 24.07.2017.

    Posjeta psihologu. za gradjane vecine normalnih zemalja u Europi ( cak i u Slovackoj, Madjarskoj, Poljskoj,,,, Ceskoj odavno,,,,) i svijetu odavno je postao najnormalnija rutina kao posjete ostalim lijecnicima. U RH i drzavama nastalim od eks juge, je posjeta psihoterapeutu jos uvjek nazalost tabu tema. Iz straha da ce biti izlozeni predrasudama i etiketiranju okoline, ljudi precesto podcjenjuju vaznost ocuvanja mentalnog zdravlja, pa strucnu pomoc, za sebe ili clanove svojih familija traze tek onda kada dodju u problem, a cesto cak ni onda. Tko ce znati koliki bi bili problemi, ekscesi i najtezi zlocini bili navrijeme sprijeceni kada bi posjeta psihologu i psihijatru bila normalna pojava?? Po skromnom misljenju moje malenkost, mnogi!! Mozda bi i nedavno od majke ubijeni 3 godisnji Denis iz Pule bio ziv. Mozda i ona cura u Lici koju je navodno zaklala njena sestricna. I zena koju je neki dan ustrijelio muz u Novskoj, i ova nesretnica u Stubici,,,,,,,,, Ovako, u iscekivanju novih grozota, RIP svima ubijenima i saucesce njihovim obiteljima i prijateljima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare