To je to što me zanima!

U Dravi pronašli tijelo mrtvog nepoznatog muškarca, policija istražuje okolnosti slučaja

Tijelo nepoznatog muškarca u većoj je fazi raspadanja, pa je vrlo vjerojatno da je staro i nekoliko tjedana, rekli su nam iz PU koprivničko-križevačke, navodeći da će se točnije okolnosti utvrditi nakon obdukcije
Vidi originalni članak

Težak prizor za mještane Botova nedaleko Koprivnice. Tamo je u subotu, u popodnevnim satima policija u rijeci Dravi pronašla mrtvo tijelo nepoznate muške osobe. 

Kako su nam rekli iz PU koprivničko-križevačke, u ovom trenutku još nisu utvrdili nikakve okolnosti jer je pronađeno tijelo u fazi raspadanja, pa je vrlo vjerojatno staro i nekoliko tjedana. Provodi se kriminalističko istraživanje.

OČEVID TRAJE Tragedija u BiH: Trogodišnji je dječak pao u rijeku i utopio se

Tek se treba obaviti obdukcija koja će donijeti neke nove informacije, pa trenutno nije moguće utvrditi niti dob jer je tijelo raspadnuto do neprepoznatljivosti, dodaju iz policije. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica.

NEMA TRAGOVA NASILJA Obdukcija: Žena čije tijelo su pronašli u rijeci Muri se utopila

Neslužbeno doznajemo da u recentnijem vremenu na području ove županije nije zabilježen nijedan nestanak, što će svakako dodatno otežati istragu.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ekscem 16.05.2022.

    Da nije Matej ?

  • ichbin2 15.05.2022.

    čim nema prijave nestanka, najvjerojatnije je rječ o pješaku s drugog kontinenta

Komentiraj...
Vidi sve komentare