To je to što me zanima!

U državi 17.000 gladne djece: 'Odvojili smo 17,5 mil. kuna'

24sata su prve upozorile na problem gladne djece, no nitko ga još nije riješio. Ministrica Opačić sada kaže da su za jesen osigurani obroci za siromašnu djecu
Vidi originalni članak

Hrvatskoj je točno 17.000 djece koja su gladna, potvrdila je u srijedu za HRT ministrica socijalne politike Milanka Opačić. Rekla je i da će za tu djecu biti izdvojeno 17,5 milijuna kuna kako bi im se već ove jeseni pokrili obroci u školama.

- Osigurali smo apsolutno dovoljno sredstava za sve, sve smo pokrili. Na natječaj se javilo 609 škola - rekla je Opačić. Podsjetimo, 24sata su prve upozorile na problem gladne djece, no nitko ga još nije riješio. 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • jozabroz 12.06.2015.

    cujem da onaj tvoj "prijatelj" kojeg si zaposlila u zracnoj luci pula ima malo prevelika primanja,,no ipak premala da opravdaju njegovo trosenje okolo..

  • texviler 11.06.2015.

    ona nije gladna udebljala se ko prasica

  • mik 11.06.2015.

    Ako je netko apsolutni promašaj u ovoj vladi ,to je ova ministrica za obitelj koja nema obitelji!Ona radi obiteljske zakone bez logike i realnog riješenja za bilo koju obitelj u Hrvatskoj ! Jedino što je drži u vladi je to što uzima maksimalno od sirotinje da bi vlada krpala rupe u proračunu ! Pa zar je to jedino riješenje ? A uzeti malo od vaših plaća,bonusa, reprezentacije i ostalih budalaština,ukinuti po neku nepotrebnu agenciju ,to bože sačuvaj,u to se ne dira !Svi ste vi političari moralne nakaze! Zapamtite da će vam se kad-tad sve vratiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare