To je to što me zanima!

Pronašli su Australku (20) za kojom se tragalo u Dubrovniku

Iz PU dubrovačko - neretvanske priopćili su da je majka nestale Australke Terese Bernadette Killalea (20) dobila informaciju o lokaciji svoje kćeri...
Vidi originalni članak

Iz PU dubrovačko - neretvanske priopćili su da je majka nestale Australke Terese Bernadette Killalea (20) dobila informaciju o lokaciji svoje kćeri, te ih je putem australskog veleposlanstva zamolila da se obustave mjera traganja. Iz policije su se zahvalili svim medijima što su svojom objavom pomogli u potrazi.

Dubrovačka policija u srijedu je izvijestila da traga za 20-godišnjom Australkom Terese Bernadette Killalea čiji je nestanak prijavljen u utorak.

Policiji je prijavljeno da se navedena djevojka, koja je u turističkom posjetu Dubrovniku, posljednjih nekoliko dana ne javlja majci na telefon, ističe policija iz koje dodaju da poduzimaju sve potrebne mjere traganja.

Podaci mlade Australke bili su uneseni i u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba u kojoj stoji da se djevojka telefonski javila majci u Australiji 10. rujna te da joj se od tada gubi svaki trag.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • MOC JE U ZNANJU 18.09.2016.

    I gde je pronađena ? O tome se ne piše .

  • eclipse 2016 15.09.2016.

    Možemo li znati lokaciju nađene gospođice? Za šankom? Pod šankom? Na jebaču? Pod jebačem? Oduzeti putovnicu i uputiti na društveno koristan rad dok ne nadoknadi troškove potrage!

  • miky* m 15.09.2016.

    Večina komentatora se sprda ,zanima me kako bi bilo da je njihov dijete u pitanju?kako bi onda reagirali ili im je normalno da im se kćer ,sin ne jave po par dana i nikom ništa,pogotovo kad su u stranoj zemlji.Ovdje se radi o djevojci koja očito redovno javljala majci i logično je da je žena kao svaka prava majka digla sve na noge,ja bih reagirala isto,posebno kad znaš da ne pije,ne drogira se .Kad radi izvan mjesta stanovanja imamo dvije obavezne poruke ;dobro jutro" i "laku noć"...ništa više ,kad se ne bi javila jedan dan sve bi bilo na nogama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare