To je to što me zanima!

U Dubrovniku priveli muškarca: Spolno zlostavljao dvije curice?

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni (37) u 13 navrata od studenog 2015. do studenog 2016. godine spolno zlostavljao djevojčice stare 9 i 8 godina
Vidi originalni članak

Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je uz kaznenu prijavu priveden hrvatski državljanin (37) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio trinaest kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina. 

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 37-godišnjak u trinaest navrata od studenog 2015. do studenog 2016. godine; u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona; počinio navedena kaznena djela na štetu dvije djevojčice starih 9 i 8 godina. Osumnjičeniku je 25. studenog 2016. sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio istražni zatvor - objavio je DORH. 

 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • UrsaMinor 28.11.2016.

    Malo o tom registru. Ako je registar branitelja javan i po meni ne znam u čemu je bio problem da se objavi. Protiv su bili oni koji su na popisu, nisu branitelji ali imaju braniteljske mirovine pa se eto nekakvu zaključi da su nelegalne. E sad ajde ko normalan neće znati imena i prezimena pedofila. Tko je protiv javnosti registra pedofila? Grupa ko i u prvom slučaju i to još pod izlikom kršenja ljudskih prava. Kojih ljudskih prava? Čijih, pedofila? I kakva zaštita žrtava, pa registar se sastoji od pedofila i podataka o njima.

  • kokaza10 27.11.2016.

    Sa odraslim ženama impotentni Jadnici !!! Treba ih sve bar kemijski kastrirati!

  • Mama@ 26.11.2016.

    Treba im odsjec k... da to vise nikad nikome ne ucine. Zvjeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare