To je to što me zanima!

U dvije nesreće kod Požege ozlijeđeno je čak petero ljudi

-U jednoj nesreći je ozlijeđena 32-godišnja suputnica te 51-godišnjak koji je skrivio prometnu nesreću. U drugoj nesreći su ozlijeđeni 19-godišnji vozač i suputnici u starosti od 14 i 16 godina
Vidi originalni članak

Vozač (51), pod utjecajem alkohola od 1,35 promila, je u petak oko 18.35 skrivio prometnu nesreću u Zrinskoj ulici u Požegi. Zbog neprilagođene brzine nije se na vrijeme uspio zaustaviti te je prednjim krajem udario u zadnji dio auta, koji je zbog gužve bio zaustavljen ispred pružnog prijelaza, a kojim je upravljao 52-godišnjak. 

U nesreći je ozlijeđena 32-godišnjakinja iz vozila kojima je upravljao 52-godišnjak. Ozlijeđen je i alkoholizirani 51-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju do otriježnjena. 

- Protiv počinitelja slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - javlja policija. 

Zbog prebrze vožnje, nešto kasnije oko 20.10, na cesti između Pakraca i Omanovca, 19-godišnjak je autom sletio u kanal. U toj prometnoj nesreći, lakše je ozlijeđen 19-godišnji vozač, kao i njegovi suputnici u starosti od 14 i 16 godina. 

Protiv vozača je policija podigla prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare