To je to što me zanima!

U Francuskoj manji nameti na gorivo, cijene za vozače niže

Francuska vlada je odlučila ispuniti svoje predizborno obećanje i smanjiti namete na gorivo. Razmišljaju o tome da smanje i poreze iako će imati tako manje prihoda
Vidi originalni članak

Jean-Marc Ayrault, premijer Francuske, je obećao u srijedu da će privremeno smanjiti namete na gorivo kako bi spustili cijene za vozače, piše AFP. Spuštanje cijena goriva koje su u Francuskoj, ali i drugim zemljama u Europi dosegle rekordne razine, bilo je jedno od glavnih predizbornih obećanja Socijalističke stranke. Osim smanjenja nameta na gorivo, francuska vlada planira smanjiti poreze iako će tako sniziti prihode u proračunu.

Naša Vlada, podsjetimo, ne planira smanjiti trošarine na gorivo sve dok litra eurosupera 95 ne pređe 12 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Okrutni 23.08.2012.

    I kod nas isto vlada ispunjava predizborna obećanja ha-ha

  • dobermanka 22.08.2012.

    i naši su svašta obečali, samo još ništa od toga nisu realizirali...samo gazi, gazi, gazi, gazi, gazi...

  • orangesi 22.08.2012.

    Mislim da su Francuzi nešto pobrkali, pa morate dizati cijene i poreze poput naše vlade odkuda vam to.Ovo je kod nas bolesno pa kod nas mafija vodi državu doslovno a mi tu svi sjedimo pognemo glavu i ljutimo se umjesto da nešto napravimo.Stvarno šta oni trebaju napraviti da mi ustanemo možda da zatvore kafiće ili ukinu sapunice pa da svi vide gdje se nalazimo jer izgleda da negledamo dovoljno.Ljudi daj ajmo se svi sabrati i pokušati nešto napraviti, pa makar ne uspješno al barem ćemo moći reći da smo pokušali!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare