To je to što me zanima!

"U Hrvatskoj je stvorena klima depresije, a bit će još gore"

Krivce za stanje u Hrvatskoj je Radimir Čačić našao u medijima, državi, politici i poduzetnicima. Ministri Linić i Grčić su ipak optimistični i vjeruju u oporavak
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je u srijedu potvrdio pad BDP-a te je rekao kako se Hrvatska i službeno nalazi u recesiji. 

Radimir Čačić, potpredsjednik Vlade, pak kaže kako nije optimist ni kada je u pitanju drugo tromjesečje, piše HRT.

Krivce za stanje u Hrvatskoj je našao u medijima, državi, politici i poduzetnicima jer je u Hrvatskoj stvorena klima depresije i defanzive. Čačić ipak kaže kako nije pesimist i misli da se možemo nositi s problemima te očekuje pomake u turističkoj sezoni. 

Ministri Linić i Grčić su ipak malo više optimistični. Linić vjeruje kako će u lipnju dobrim dijelom početi investicije. Grčić pak vjeruje da će ekonomija u drugom dijelu godine ostvariti preokret. 


Idi na 24sata

Komentari 98

  • ludom 04.06.2012.

    Da ja radim ovako kao vi, već bih odavno dobio otkaz.

  • joana fridman 31.05.2012.

    Ministru su krivi svi,samo on sto nista nezna osim arogancije nije kriv nista.Pa to je stvarno smijesno za jednog ministra dati takve izjave za javnost.Koliko mi vani pratimo zbivanja,toliko smo uvjereni da je on taj i njemu slicni u politici sto prave narod depresivnim.Zna li on sto uopce znaci depresija i kako se lijeci.Mozda ocekuje da ce narod napraviti samoubojstvo pa da on nemora odgovarati za lose vodenu politiku u Vladi?

  • kehlja 31.05.2012.

    Gazimire Čačiću,nađi si neko konjsko govno na cesti pa njega gazi,a ne po našim suhim đepovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare