To je to što me zanima!

"U Hrvatskoj se često čuju gusle, a onda pucaju kubure"

Premijer je u četvrtak posjetio hrvatske iseljenike u Pittsburghu kojima je rekao da nije došao po njihove glasove. U petak će govoriti na Općoj skupštini UN-a
Vidi originalni članak

U petak je zadnji dan zasjedanja Opće skupštine UN-a, a pred okupljenima će govoriti i hrvatski premijer Zoran Milanović. Premijer je u New Yorku cijeli ovaj tjedan, kao i ministrica Vesna Pusić, a održali su niz bilateralnih sastanaka. 

U poslijepodnevnom obraćanju 67. Općoj skupštini UN-a premijer će naglasak staviti na situaciju u svijetu. 

Posjetio iseljenike u Pittsburghu

Premijer se u četvrtak sastao s članovima Hrvatske bratske zajednice u Pittsburghu kojima je rekao kako nije došao po njihove glasove i da ih nije došao pozvati da sa svojim novcem dođu u Hrvatsku jer su to čuli već puno puta. 

Hrvatska bratska zajednica poznata je njegovanju kulture i tradicije, a poseban naglasak stavljaju na tradicionalne grupe s tamburicama pa je premijer rekao da su njihove veze s Hrvatskom neprekinute i kroz taj instrument.

- U Hrvatskoj se često čuju gusle, a onda pucaju kubure. Tamo gdje je tamburica, tamo je mirno, umjereno, rekao je premijer, a prenosi T-portal.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • antiprotiv 28.09.2012.

    I on je nekada radio u diplomaciji. Mora da je otvarao vrata a usta držao zatvorena.

  • lijač 28.09.2012.

    več sam mu jednom rekao da prije uključivanja jezika u pogon prvo uključi mozak ali on ne, izgleda da nema mozga

  • vanda 5 28.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare