To je to što me zanima!

U HSP AS suspendirali Ćorića pa sami sebe prijavili DORH-u

HSP AS suspendirao je svog glavnog tajnika Peru Ćorića, ne samo zato što je članove Predsjedništva nazvao "šakom jada koja ne vrijedi lule duhana...
Vidi originalni članak

HSP AS suspendirao je svog glavnog tajnika Peru Ćorića, ne samo zato što je članove Predsjedništva nazvao "šakom jada koja ne vrijedi lule duhana", "pijancima", "neradnicima", "političkim nulama" i drugim vulgarnim nazivima i objedama, nego i zbog niza malverzacija, piše N1

Prijavili su stranku DORH-u i Poreznoj upravi i stavili se na raspolaganje Ministarstvu.

Iz zapisnika s druge sjednice Glavnog stana stranke, održane 7. listopada u Slavonskom Brodu, vidljivo je da je dosadašnji glavni tajnik grubo prekršio Statut i Etički kodeks stranke.

Glavni stan je zatim proglasio i tu sjednicu Predsjedništva - poništenom te je ovlastio Ministarstvo uprave za daljnje postupanje.

Ćoriću se prigovara što si je "uzeo za pravo" da nakon ostavke Ivana Tepeša na mjesto predsjednika, "u trenutku kada u Stranci nemamo niti njegovih zamjenika", pokušao voditi sastanak Predsjedništva, a to su mogli samo predsjednik i njegovi dopredsjednici - Antun Toni Žagar, Ivo Šimunović, Dario Marenić ili Željko Bokulić.

Osim Tepeša koji je povukao konzekvence za pravaško "padanje na koljena", stranka smatra i da Pero Ćorić snosi "ogromnu političku odgovornost", jer je "potpuno uzurpirao vlast u stranci i samovoljno, bez konzultiranja Predsjedništva i Glavnog stana, kršeći Statut i opće akte donosio samovoljne i pogrešne odluke koje su rezultirale ovako loši izbornim rezultatima". 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • PATRICIA 11.10.2016.

    "UsRase se u.rale"...hahaha....

  • Linz 11.10.2016.

    Za Dom zdravlja..................................................................Spremni !!!

  • 11.10.2016.

    Rastrkalo se kamenje na sve strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare