To je to što me zanima!

U Impol TLM-u poginuo radnik na stroju za rezanje blokova

U tijeku je istraga, sve nadležne institucije bave se slučajem i ne možemo davati nikakve informacije. Svi smo u šoku, ovako nešto u tvornici se nije dogodilo preko 30 godina, rekla je glasnogovornikca tvrtke
Vidi originalni članak

Mladi radnik poginuo je u utorak popodne u tvornici Impol TLM, u šibenskoj gradskoj četvrti Ražine, potvrdila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

"U utorak oko 17,19 sati zaprimili smo dojavu da je u tvornici u gradskoj četvrti Ražine ozlijeđen jedan radnik. Izlaskom na teren policije i hitne pomoći utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem radniku koji je radio na stroju za rezanje blokova. U 18.10 sati u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije konstatirana mu je smrt", rekla je Kosor. 

ZABILE SE U HLADNJAČU Mlada Hrvatica poginula u sudaru u Italiji: Rezali su lim da ih spase iz smrskanog auta!

Policija će o toj teškoj nesreći na radu izvijestiti Županijsko državno odvjetništvo. 

Voditeljica za odnose s javnošću u Grupi Impol Nina Potočnik rekla je kako o detaljima nesreće ne mogu izlaziti u javnost jer je istraga u tijeku. 

"U tijeku je istraga, sve nadležne institucije bave se slučajem te za sada ne možemo davati nikakve informacije. Svi smo u velikom šoku, ovako nešto u tvornici se nije dogodilo preko 30 godina. Suosjećamo s obitelji stradalog radnika", istaknula je Potočnik. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Obama_1 19.08.2020.

    Slika od prije 10 godina na kojoj su tri hale za elektrolizu srušene davnih dana!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare