To je to što me zanima!

U Irskoj stroge mjere sve do 5. travnja, prevladao britanski soj

Irska ostaje pod strogim mjerama borbe protiv epidemije koronavirusa najmanje do 5. travnja, rekao je u utorak premijer Michael Martin
Vidi originalni članak

Škole u Irskoj ipak će se polako otvarati od ožujka premda Irska ostaje  pod strogim mjerama

Iako je broj zaraza u padu, britanski soj koronavirusa znatno je promijenio situaciju, navodi  premijer Micheal Martin.

Irski premijer rekao je da je britanski soj potvrđen u 90 posto novih zaraza. 

 - Istina je da je značajno promijenio dinamiku i da trebamo biti vrlo oprezni dok poduzimamo sljedeće korake .  rekao je Martin. 

KAD ĆE KRAJ? 'Ako se mutanti prošire, trebat ćemo procijepiti i 80 posto ljudi'

Irska je ušla u 2021. godinu naglim porastom zaraza koji su stručnjaci prvo povezivali s privremenim popuštanjem mjera za vrijeme božićnih blagdana. 

Trenutačno imaju manje od 270 novih zaraza na 100.000 stanovnika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slabokrvni prodavač magle 24.02.2021.

    Citat :"Irska je ušla u 2021. godinu naglim porastom zaraza koji su stručnjaci prvo povezivali s privremenim popuštanjem mjera za vrijeme božićnih blagdana." To se nije pokazalo točnim, a ti isti "stručnjaci" i dalje jašu i propisuju (ili prepisuju) besmislene "mjere", koje nemaju veze sa zdravim razumom.

  • bivša robijašica 24.02.2021.

    U Irskoj prihod države od 62 % pripada trgovini lijekova. Lako je onda kod njih izaći na kraj s basnoslovnim izdvajanjima prema onima koji trenutno ne rade. Nekima se bolje isplati ostati doma i primati kovid dodatak od države koji je ogroman. Neki "pametniji" naši lijepo došli doma i primaju irski dodatak koji je daleko veći od prosječnih primanja da rade ovdje. Irska isplaćuje za one koji ne rade radi kovida 350 eu TJEDNO ŠTO JE 1400 EU MJESEČNO I ZA NAŠE PRILIKE OGROMNI PRIHOD.

Komentiraj...
Vidi sve komentare