To je to što me zanima!

U Istri 154 novozaraženih, naglo raste broj hospotaliziranih

U mjerama samoizolacije je 580 osoba, a u Općoj bolnici Pula na liječenju je ukupno 75 pacijenata, šestero više nego jučer, od kojih su na Odjelu za infektologiju 62 osobe, a u respiracijskom centru 13 osoba
Vidi originalni članak

Na istarskom poluotoku u protekla 24 sata potvrđene su 154 novozaražene osobe, dok u pulskoj bolnici, gdje je jučer umrla 85-godišnja žena, i dalje naglo raste broj pacijenata na covid odjelima, izvijestio je u četvrtak istarski Stožer civilne zaštite.

Navodeći kako je tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano 623 uzoraka briseva na covid-19, iz županijskog Stožera civilne zaštite javljaju i da se od jučer oporavilo 145 osoba.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Zagrebačkoj županiji još 574 novooboljelih od koronavirusa

U mjerama samoizolacije je 580 osoba, a u Općoj bolnici Pula na liječenju je ukupno 75 pacijenata, šestero više nego jučer, od kojih su na Odjelu za infektologiju 62 osobe, a u respiracijskom centru 13 osoba.

Nažalost, u pulskoj bolnici umrla je 85-godišnja covid-19 pozitivna osoba s pridruženim kroničnim bolestima.

PODACI LOKALNIH STOŽERA Primorsko-goranska: Osam umrlih, 518 novooboljelih

Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, tijekom jučerašnjeg dana na cjepilištima u Istri, prvu dozu cjepiva primilo je 800 osoba.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare