To je to što me zanima!

U izlijetanju auta u provaliju kod Šibenika poginuo vozač

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Auto je izletio s ceste na Jadranskoj magistrali kod Morinjskog mosta, nedaleko od Šibenika, sjurio se u provaliju u borovoj šumi. Vozač auta je preminuo na mjestu
Vidi originalni članak

Uzrok sinoćnje prometne nesreće na predjelu Morinjskog mosta kraj Šibenika, gdje je oko 22 sata poginuo 44-godišnji vozač , je prevelika brzina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 44-godišnji vozač automobilom Polo, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste izletio izvan kolnika, pri čemu je prednjim dijelom vozila udario u ivičnjak uzdignutog nogostupa i u početak metalne zaštitne. Vozilo je izletjelo na kamenu površinu ispod razine kolnika oko pet metara, gdje je udarilo u stablo i zaustavilo se, kojom prilikom je vozač ispao iz vozila - izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika tijelo preminulog vozača je prevezeno u Opću bolnicu Šibenik, radi obdukcije, a o prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MateoHorvatinski 13.05.2015.

    Lupili su mu iz razloga jer ne zna o čemu priča....nazvati POLO kutijom šibica ?? Polo je najsigurniji automobil u svojoj klasi izuzmemo li novu Škodu Fabiu! Pošto je ispao iz auta,ZNAČI DA NIJE BIO VEZAN,NIJE KORISTIO SIGURNOSNI POJAS! POJAS! Odgovorno tvrdim da je bio vezan 100% bi preživio!

  • MAX 2010 13.05.2015.

    "provalija" od 2-3 metra.??

  • tmendas 13.05.2015.

    Neprilagođena brzina, a ostalo će se znati nakon završenog očevida. Obitelji sućut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare