To je to što me zanima!

Šibenik: Izletjeli s ceste pa se zaustavili na stupu dalekovoda

Vozač (28) Renault Kangooa i 33-godišnji i 35-godišnji putnik u automobilu su ozlijeđeni. Prevezeni su u opću bolnicu Šibenik, gdje im još uvijek pružaju pomoć
Vidi originalni članak

Trojica Šibenčana u dobi od 28, 33 i 35 godina teško su stradali u prometnoj nesreći u utorak u 7.20 sati  u Ražinama kraj Šibenika.

Vozeći Renault Kangoo 28-godišnji vozač je zbog neprilagođene brzine u desnom zavoju u Ulici hrvatskih vladara izgubio kontrolu nad autom. U blizini nadvožnjaka udario je u početak željezne zaštitne ograde, preko koje je odletio kao sa skakaonice. 

Sletio je 20-ak metara dalje i dva metra niže i ostao okomito naslonjen na stup dalekovoda. Vozač i oba putnika su teško ozlijeđeni. 

Prevezeni su u opću bolnicu Šibenik, gdje je 35-godišnji putnik koji je najteže stradao zadržan na liječenju. Mještani tvrde da automobili ovdje izlijeću prečesto jer je cesta opasna kad je mokra kao što je bila jutros.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • ćelavo 14.11.2012.

    ha ha ha a njih 3 zajedno nemaju 100 godina, a pošli ginuti, jao jao,ta mladež

  • ćelavo 14.11.2012.

    su si bećari popili red bul pa poletili kao pravi pppppp pp p p ppppoletarac

  • TNT2 13.11.2012.

    ja tu ne vidim nigdje dalekovod osim betonski stup novinar bi trebao ići na psiho testove da nauči uočavati razlike u njima !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare