To je to što me zanima!

U Karlovcu je vozačica autom teško ozlijedila dijete na zebri

Policija je potvrdila kako je automobil kojim je upravljala žena (57) prednjim krajem udario u bicikl. Dijete je nakon udarca palo na cestu i zadobilo teške ozljede. U trenutku nesreće nije nosilo zaštitnu kacigu, a niti prsluk
Vidi originalni članak

Dijete (13) je teško ozlijeđeno u petak navečer u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik kada ga je na zebri udario automobil. Policija je potvrdila da se nesreća dogodila u 20:57 u ulici Kralja Zvonimira.

- Dijete starosti 13 godina upravljalo je biciklom i kretalo se pješačkim nogostupom uz zapadni rub kolnika ulice Kralja Zvonimira . Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza kod kbr. 3 u navedenoj ulici preko kojeg nije označena biciklistička staza nije zaustavio bicikl i gurao ga kao pješak, već je nastavio vožnju biciklom preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazeći na suprotnu stranu kolnika - javlja kaportal.net.

LAKŠE JE OZLIJEĐEN Vinkovci: Unatoč upozorenjima, autom prešao preko pružnog prijelaza, kaznili ga sa 650 eura

Policija je potvrdila kako je automobil kojim je upravljala žena (57) prednjim krajem udario u bicikl.

Dijete je nakon udarca palo na cestu i zadobilo teške ozljede. U trenutku nesreće nije nosilo zaštitnu kacigu, a niti prsluk.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ptica neznalica 27.11.2022.

    Nepropisno uključivanje u promet. Bicikl je vozilo i to bi prvo trebalo naučiti roditelje, jer oni djeci ne prenesu pravila, jer ih sami ne znaju. Da je napraviti anketu mislim da bi većina građana rekla da biciklist ima prednost na zebri.

  • yocko 26.11.2022.

    U Križevcima je žena prošla djetetu sa autom preko nogu na pješačkom prelazu dok je išlo u školu,a ima slučaja da se je i pucalo po prolaznicima dok hodaju po ulici,to je osobno prijavljeno načelniku Pukcu,isti je rekao da se za to sve mora šutjeti da to mora biti tajna.

  • sanel3 26.11.2022.

    Prsuk , kaciga , svijetla i malo normalnog ponasanja na cesti za sve ucesnike smanjilo bi ovakve nesrece drasticno . Brz i uspijesan oporavak zelim

Komentiraj...
Vidi sve komentare