To je to što me zanima!

U Kaštelima danas Dan žalosti: Zastave na pola koplja, kraj tuguje za poginulim sestrama

"Suosjećamo s obitelji i prijateljima smrtno stradalih djevojaka te ovim putem izražavamo iskrenu sućut," poručili su iz Grada Kaštela.
Vidi originalni članak

Grad Kaštela proglasio je subotu, 10. lipnja, Danom žalosti zbog stradavanja dviju mladih djevojaka iz Kaštela, koje su izgubile život u prometnoj nesreći u ranim jutarnjim satima 9. lipnja u Dicmu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan žalosti obilježit će se, izvijestio je Grada Kaštela, spuštanjem zastava Hrvatske i Kaštela na pola koplja na zgradi Gradske uprave, kao i na ostalim zgradama u kojima je sjedište pravnih ili fizičkih osoba koje obavljaju samostalnu djelatnost. Tijekom Dana žalosti neće se održavati  programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

POGINULE KĆERI POZNATE VIJEĆNICE Mladić (19) Mercedesom udario u Škodu poginulih sestara. Od siline udara odletio i motor auta

Također, pozvani su ugostitelji da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti.

"Suosjećamo s obitelji i prijateljima smrtno stradalih djevojaka te ovim putem izražavamo iskrenu sućut," poručili su iz Grada Kaštela.

STRAŠNA TRAGEDIJA U DALMACIJI 'Duša plače za našim dragim sestricama. Zavijeni smo u crno'

Posljednji ispraćaj naših anđela obavit će se dana 10.VI.2023. na mjesnom groblju sv. Jure u Radošiću., napisala je tugujuća obitelj u osmrtnici.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mrTrobec 10.06.2023.

    stavio sam Durex na pola koplja

  • gif 10.06.2023.

    Danas smo prošli pored mjesta nesreće, niti su krive sestre niti momak iz drugog auta. Isključivi krivac je načelnik i općinari Dicma i hrvatske ceste koji nisu pošišali travu i grmlje uz cestu. Cesta tu ima blagi zavoj i ni sestre ni momak nisu zbog bujnog i visokog raslinja uz cestu mogli vidjeti jedni druge. Koja strašna tragedija. Da su novinari otišli tamo i pogledali umjesto da pišu članak iz kreveta ova priča bi imala drugačiji ton.

  • drazen 123 10.06.2023.

    Pa ovog je sve više

Komentiraj...
Vidi sve komentare