To je to što me zanima!

U kavu im stavljala sredstvo za uspavljivanje pa ih pljačkala

Jedan od dvojice pokradenih ostao je bez 4000 eura. Kada je doznao za uhićenje razbojnice, bio je zadovoljan, ali samo dijelom jer ne zna kako će doći do novca
Vidi originalni članak

Policija je razriješila dva kaznena djela razbojstva za koje sumnjiči 57-godišnju ženu s područja Erduta. Žrtve su dvojica muškaraca, jedan u dobi 85 godina Iz Velike Ludine, a drugi iz Osekova u dobi od  69 godina. Obrazac je u oba slučaja bio isti. Žrtve su oglasile da žele žensku osobu za pomoć u kući, ona se javila, ušla u kuću i nakon objeda  ponudila kavu u koju je stavila sredstvo za uspavljivanje. Kada bi zaspali pokrala bi im vrijednosti, nakit i novac.

Jedan od dvojice pokradenih, M.P. (69) iz Osekova ostao je bez četiri  tisuće eura. Kada je doznao za uhićenje razbojnice i prepoznao ju, bio je zadovoljan, ali samo dijelom jer ne  zna kako će doći do novca. 

- Nadam se da  će ju stići stroga kazna, ali ne znam kako ću doći do svog novca. Za mene je četiri tisuće eura od prodanog traktora golemi novac - kaže M.P.  


Idi na 24sata

Komentari 18

  • malumunjena 19.02.2014.

    hahahha, da dođe kod mene, može me uspavat, probudit, pa uspavat opet probudit i ponovo uspavat i našta neće nać :)))))) pa mislim tko pametan još drži tolike novce doma? Ja poslovanje imam oblikovano na način da meni nikad ne prolazi novac kroz ruke, plačanje strogo na račun u banci, može me doć pljačkat Isus, ja ni kasu nemam... pa o čem pričamo...

  • liliana 18.02.2014.

    Kako ti starci imaju love.Kod mene ne bi našli ni kune.

  • šiš 18.02.2014.

    Prepoznala ona laku robu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare