To je to što me zanima!

U kontejneru u luci našli 35 ljudi, jedan čovjek je preminuo

V. Britanija: U kontejneru su bili ilegalni imigranti. Među njima je bilo i djece koja su u bolnici. Policija je zbog pronalaska trupla pokrenula istragu zbog ubojstva
Vidi originalni članak

U kontejneru broda koji je u luku Tilbury, na istoku Engleske, došao iz Belgije vlasti su pronašle 35 ilegalnih imigranata iz Indije . Njih 34 je preživjelo, a jedna je osoba pronađena mrtva.

Preživjeli su bili pothlađeni i dehidrirali su. Među imigrantima je bilo i sedmero djece koja se trenutno liječe u bolnici. Policija je zbog pronalaska trupla pokrenula "istragu zbog ubojstva". Kako navodi policija, na brodu je pedesetak kontejnera pa se nastavlja njihovo pregledavanje kako bi se vidjelo ima li u njima još ljudi, piše u subotu BBC.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bbbdado 17.08.2014.

    Na što su sve ljudi sapremni za boljim životom

  • PopCorn 17.08.2014.

    strašno! riskiraju život kako bi iskusili bolji život, a najviše mi je žao jadne dječice. Jučer sam vidjela malu romkinju kako hoda bosa po trgovačkom centru, a u ruci drži nekoliko mjeseci staru seku isto više golu nego obučenu, samo u bodiju, malena je šmrkava, slinava, suze joj se stapaju sa ostalim izlučevinama iz nosa, usta.... ajme pa meni srce stalo! ipak su to samo djeca!

  • ZEM10 17.08.2014.

    Organizirana trgovina ljudima, a što može biti osim kriminilnog čina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare