To je to što me zanima!

U kotaču 'za hrčke' pretrčat će 109 km preko Irskog mora

Muškarac će tijekom svog puta izgubiti rekordnih 36.000 kalorija, koje bi izgubio u tri tjedna da redovito vježba svaki dan. Nada se kako će prikupiti novac za udruge
Vidi originalni članak

Chris Todd (35) iz Velike Britanije pretrčat će 109 kilometara preko Irskog mora u obruču kojeg je sam izradio. Todd će dva dana sam pedalirati na metalnom kolu, koje je nazvao Tredalo. Daily Mail javlja kako će muškarac tijekom svog puta izgubiti rekordnih 36.000 kalorija, koje bi izgubio u tri tjedna da redovito vježba svaki dan. 

Todd je rekao kako će ponijeti 30 litara vode, te smatra kako će mu to biti dovoljno da izdrži tako naporan put. 

- Mislim da će mi to biti kao da trčim maraton. Jedino što želim na kraju putovanja je čaša hladne pive - rekao je Chris. Dodaje kako je svoje vozilo napravio u vrtu uz pomoć obitelji i prijatelja, a za izradu mu je trebalo 11 mjeseci. Prvo je planirao njime prijeći La Manche, ali je na kraju odustao te odlučio kako će prijeći Irsko more. Todd je inače vozilo testirao na moru i na jezeru, ali ističe kako se radi o potpuno drugačijem okruženju te ne zna što ga točno očekuje.

Chris se nada kako će svojim putovanjem prikupiti 180.000 kuna, koje će podijeliti u dvije humanitarne udruge.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • skadarka tanja 26.09.2012.

    tredalo ? ma jel ti to trebalo ?

  • MarinkoLovrinović 25.09.2012.

    most do peljesca

  • 25.09.2012.

    Trebati će mu osiguranje, liječnici, Stipe Božić, služba spašavanja, koja god, policija, helikopter, shark guard....da li to vrijedi tih sredstava? Opet proizvod dokone i dekadentne Europe, ljudima je predobro pa izmišljaju svakakve gluposti za proizvodnju adrenalina, razbijanje dosade i samopromociju. Zašto ne preuredi taj kotač i okretanjem na mjestu proizvede nešto struje pa je donira, dakle zašto nešto sam ne stvori nego računa na sponzore i donatore?

Komentiraj...
Vidi sve komentare