To je to što me zanima!

U Krapinsko-zagorskoj 49 novih slučajeva zaraze, umrlo troje

Na covid odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice je 28 pacijenata, od kojih je četvero na respiratoru, dok je na liječenju u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana 79 pacijenata, među kojima je 22 na respiratoru
Vidi originalni članak

U Krapinsko-zagorskoj županiji zabilježeno je 49 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminule su tri osobe, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite.

Oporavilo se 314 osoba, a trenutni broj aktivnih slučajeva je 1755.

UŽIVO: SVE O KORONAVIRUSU Francuski premijer ima koronu

Na bolničkom liječenju nalazi se 107 osoba.

Na covid odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice je 28 pacijenata, od kojih je četvero na respiratoru, dok je na liječenju u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana 79 pacijenata, među kojima je 22 na respiratoru.

POKAZALE ZNANSTVENE STUDIJE Cijepljeni su manje podložni zarazi od necijepljenih i rjeđe imaju težak oblik korone

Krapinsko-zagorski Stožer civilne zaštite je izvijestio da je u subotu provedena akcija cijepljenja u 27 ordinacija obiteljske medicine i županijskom Zavodu za javno zdravstvo u kojoj je cijepljeno ukupno 1970 osoba, od čega 1209 osoba prvom dozom, 142 osobe drugom i 619 osoba trećom dozom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 22.11.2021.

    Drugi korak je stvaranje panike obaveznim testiranjem svih zaposlenih, nabijanje brojeva novozaraženih i zadnji korak... Razmišljamo o obaveznom pelcu svih, čak smo naručili i za vašu djecu... 🙉

Komentiraj...
Vidi sve komentare