To je to što me zanima!

U kući kod Omiša muškarac uzgajao 50 stabljika marihuane

Uz 50 stabljika marihuane visoke oko jednog metra zaplijenjena je i oprema za uzgoj, poput električnih svjetiljki s ugrađenim grijačima, led svjetiljki, digitalnih mjerača temperature tla...
Vidi originalni članak

Omiški policajci u utorak su u mjestu Čišla uhitili 31-godišnjaka kod kojega su pronašli 50 stabljika marihuane pa je uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama završio u pritvoru, doznaje se u policiji.

Uz 50 stabljika marihuane visoke oko jednog metra zaplijenjena je i oprema za uzgoj, poput električnih svjetiljki s ugrađenim grijačima, led svjetiljki, digitalnih mjerača temperature tla i vlažnosti zraka te električni utikač s ugrađenim satnim mehanizmom, ali i digitalna vaga.

Oprema se nalazila u "posebno uređenoj i izoliranoj prostoriji u sklopu kuće gdje je uzgojena marihuana za koju se sumnja da je bila namijenjena za daljnju prodaju marihuane na ilegalnom tržištu", izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Dodaju da je protiv 31-godišnjaka podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu te da je on nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Prva Proleterska 22.02.2018.

    Pripremao se za turistićku sezonu , tako i treba već u sjećnju da bude ljeto usješno !

  • LastNIKITA 22.02.2018.

    Ljubomorne komšije.....😒😒

  • kung fu panda 22.02.2018.

    A lipa vrta😀😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare