To je to što me zanima!

Pronašli tijelo žene u kući: Sumnja se na nasilnu smrt?

Žena (50) je živjela sa suprugom i sinom u mjestu Pavlovci, nedaleko Požege. Njih dvojica su pod tolikim utjecajem alkohola da policija ne može razgovarati s njima dok se ne otrijezne
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju iza 16 sati dobila dojavu da je u obiteljskoj kući u mjestu Pavlovci, nedaleko Požege pronađena mrtva žena (50).

- Dojavu smo dobili od jednog od članova obitelji, s nesretnom ženom su živjeli njen suprug i sin. Očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda. Nakon što on bude završen znati će se što je uzrok smrti - rekla je Nikolina Janković, djelatnik za odnose s javnošću PU Požeško slavonske županije. Očevid je obavio Franjo Kopunić, zamjenik županske državne odvjetnice.

- Uz mene u obiteljskoj kući je bila mrtvozornica, na glavi oštećene uočene su dvije ozlijede koje bi mogle biti uzrok smrti. Obavili smo razgovor sa suprugom i njihovim sinom, međutim oni su pod utjecajem alkohola, suprugu je izmjereno tri, a mladiću dva primila alkohola u krvi i nesuvislo su govorili. Rekli su nam da svi oni troše antidepresive i da je žena u poslijepodnevnim satima popila pedesetak tableta. Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija. Muškarac i njegov sin se prvo moraju otrijezniti da bi s njima bio moguć razgovor nakon kojeg ćemo uz nalaz obdukcije složiti cijeli mozaik što se dogodilo u kući posljednjeg dana u godini - rekao je Franjo Kopunić.

Susjedi obitelji su iznenađeni i jako im je žao što se to dogodilo.

- Susjedu sam vidjela u subotu i rekla sam joj da ću joj doći u ponoć na smjeni između dvije godine da je iznenadim i čestitam joj novu godinu, bile smo jako dobre. Jako mi je žao, bila je tako dobra – rekla je susjeda Ljerka Budić Martinović, dodajući kako njena susjeda osim sina koji je živio s njima ima još odrasle djece, neki su i u Austriji.

Inače, došli smo do informacije da je to bila malo problematična obitelj, uglavnom zbog alkohola, u policiji su potvrdili da su imali intervencija zbog obiteljskog nasilja, no, susjedi to nisu hitjeli potvrditi niti o tome govoriti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • merida_1 01.01.2018.

    Ovi se obloću i onda se međusobno ubijaju,zaista krasan primjer hrvatske obitelji,a ženske još veće pijandure,ima još djece ali ni sama ne zna gdje su..

  • slavić 01.01.2018.

    prokleti alkohol!

  • Deleted user 01.01.2018.

    Preživjelima sretna nova godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare