To je to što me zanima!

U kući muškarca pronašli pet kila amfetamina i 1,1 kilu trave

Zagrebačka policija pritvorila je i prijavila 36-godišnjaka koji je u svojoj kući u Velikoj Gorici skrivao pet kilograma amfetamina i 1,1 kilogram marihuane namijenjenih daljnjoj preprodaji.
Vidi originalni članak

Policija je precizirala da su u kući 36-godišnjaka pronađeni 1,1 kilogram marihuane pakirane u 63 plastične vrećice, pet kilograma amfetamina pakiranog u deset plastičnih kutija i vrećica.

Zaplijenjeni su i digitalna vaga, uređaj za vakumiranje i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 33beg33 21.10.2021.

    daj te nam ime susjeda ili se kriminalcu ne smije napisati isto,a da je neki poštenjačina već bi bilo ime prezime,oib,,broj članova obitelji,slika i toćna adresa

  • nijetebriga 21.10.2021.

    Dok se za dilanje drogom prvi ne osudi na visegodisnju zatvorsku kaznu i odlezi do kraja, organizirane bande i mafija droge ce unositi drogu u Hr. i prodavati.. Nasa policija radi na sprijecavanju, ali bez sudskih presuda i  visegodisnjih zatvorskih kazni tesko da ce se dilanje drogom moci sprijeciti..

  • BRestart koalicija 21.10.2021.

    zemlja nam puna droge tako da gdje god zaviriš nađeš par kila! ne razumijem kome to odgovara i tko je na "vrhu piramide"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare