To je to što me zanima!

U kući pronašli zmiju koja ima glave na obje strane svog tijela

SAD: Svaka glava je normalna, ima dva oka i normalan jezik, a zmija se pomiče onako kako jedna od glava krene. Zmiju su proučavali biolozi iz Južne Karoline
Vidi originalni članak

Obitelj iz Južne Karoline u SAD-u tvrdi kako su u svojoj kući pronašli zmiju s dvije glave. Dosad su pronašli nekoliko zmija s dvije glave koje su bile jedna pored druge, ali nikada nisu vidjeli zmiju koja ima po jednu glavu na dva kraja tijela. Svaka glava je normalna, ima dva oka i normalan jezik, a zmija se pomiče onako kako jedna od glava krene. 

Obitelj Stewart fascinirana je malom zmijom, a njihova djeca odnijeli su je i u školu kako bi se prijateljima i učiteljima pohvalili svojim novim ljubimcem, javlja Daily Mail. Zmijicu su inače istraživali biolozi iz Južne Karoline, a Loganovi su opisali i svoja zapažanja.

- Jedna glava izgleda dominantnije i veće od druge, ali obje mogu jednako kontrolirati tijelo - ispričala je Tina Stewart. Dodaje kako jedna glava želi krenuti u jednom smjeru, a druga u drugom te zmiji treba nekoliko minuta da se dvije glave "dogovore" o smjeru kretanja. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ripley31 29.09.2012.

    dešava se..

  • echoe 27.09.2012.

    vidim novinari se uvrijedili pošto sam skrenula pozornost na kretenluk članka. ova zmija NEMA dvije glave. Pripadnik je roda kojemu rep sliči na glavu da bi mogla lakše zavarat neprijatelje. Žao mi je novinari, ali pametniji ispadate ako provjerite informaciju prije tiskanja ovakve idiotarije, ja vam za to nisam kriva

  • echoe 27.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare