To je to što me zanima!

U lančanom sudaru poginulo je čak 17 ljudi, ozlijeđeno ih je 12

Uganda: Putnički autobus pokušao je prestići nekoliko vozila i sudario se s kamionom, koji je zatim udario u tri druga vozila, objavio je policijski dužnosnik Ahmed Kimera
Vidi originalni članak

Najmanje je 17 ljudi poginulo u sudaru pet vozila na jugozapadu Ugande u subotu, objavila je policija.

Putnički autobus pokušao je prestići nekoliko vozila i sudario se s kamionom, koji je zatim udario u tri druga vozila, objavio je policijski dužnosnik Ahmed Kimera. 

U sudaru je ozlijeđeno najmanje 12 ljudi, rekao je Kimera telefonski s mjesta nesreće u selu Kampirinisa, nekih 50 kilometara udaljenom od prijestolnice Kampale.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zagreb96 03.07.2016.

    To je u Cobri 11 normalno

  • endorfin 03.07.2016.

    RIP SVI NA IZBORE. 47 milijardi eura pokradenih preko Hypo banke i 77 tajnih računa 91' Tuđman,Mesić i 260 feudalaca,robovlasnika... Hdz,Sdp i njihovi sateliti će nastaviti rasprodaju hrvatske. Most je uz to obećao potpunu privatizaciju zdrastva... pročitajte obavezno program Živog Zida. Mislim da su ga jedini stavili na internet transparentno kako bi moralo i biti. Svi drugi su ga skrivali prije izbora kao zmija noge. 60% razočaranih uopće nije glasalo. Treba ih probuditi i da preuzmu odgovornost za stanje u državi. Nemaš se pravo žaliti ako nisi glasao, znaći da ti je dobro. Ako ćekaš da i tebi zagusti biće svima kasno. U naprednijim državama glasanje je obavezno. Svi na izbore.

  • trinker 03.07.2016.

    Sada bandićeve fontane obojati na boje ugande

Komentiraj...
Vidi sve komentare