To je to što me zanima!

U limenci Gala paštete pronašla mrtvog crva

Čitateljica iz Bistre htjela je namazati paštetu Gala na kruh. Na rubu limenke našla je mrtvog crva, pa je odustala od toga da pojede paštetu
Vidi originalni članak

Otvorila sam limenku s paštetom i htjela je namazati na kruh. Na rubu limenke vidjela sam crva i odmah odustala od nauma da pojedem paštetu. Bilo je grozno, ispričala je čitateljica iz Bistre, koja je crva našla u pašteti Gala od mesnog proizvođača Gavrilović. Mrtvog crva naša je čitateljica izvadila nožem i slikala ga. Paštetu je kupila u jednom zagrebačkom trgovačkom lancu.
- Do sada se nikada nismo susreli sa sličnim problemom. Konzultirali smo se s našim stručnim timom i zaključili da tijekom tehnološkog postupka nije moguće da se razvije crv u hermetički zatvorenoj limenci. Vaša čitateljica nam se može slobodno javiti, pa ćemo mi s njom porazgovarati o njezinom problemu - rekla je Daška Domljan iz Gavrilovića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • carla 13.12.2007.

    moja prijateljica nasla zivog puza u hamburgeru, pa sta!!!

  • ivanamne 13.12.2007.

    Pa u pasteti moze da bude i mrtav covjek a kamoli crv! Eto da su ga propisno samljeli ne bi ga mogla slikat i prikazat! Pasteta je nesto najotrovnije i najodvratnije sto postoji, valjda ce ljudi to shvatiti vec jednom!

  • johndoe 13.12.2007.

    mrtvog crva?....stvarno me čudi da je mrtav....novinaru dati nagradu za članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare