To je to što me zanima!

U Malinskoj se sudarili kamion i auto: Vozačica umrla u bolnici

Ozlijeđena žena u besvjesnom stanju hitno je prevezena na Hitni medicinski trakt KBC -a Sušak u Rijeci, no usprkos naporima liječnika da joj spase život, mlada djevojka u bolnici podlegla je ozljedama
Vidi originalni članak

U razmaku od samo dvadesetak minuta u dvije prometne nesreće osobni automobili sudarili s teretnjacima.

Nažalost, u prvoj, stravičnoj nesreći, oko 16.10 na otoku Krku kod Trgovačkog centra Plodine u Malinskoj, poginula je dvadesetogodišnjakinja iz Malinske.

Do nesreće je došlo kada se vozačica Peugeota riječke registracije kretala u smjeru istoka. Dolaskom na raskrižje Županijske ceste 5080 i DC 102 skretala je u lijevo te oduzela prednost vozaču (59) teretnjaka riječke registracije, koji je vozio u smjeru juga. U sudaru je teško ozlijeđena vozačica osobnog automobila.

U sudaru s kamionom ozlijeđen vozač auta

U besvjesnom stanju hitno je prebačena na hitni medicinski trakt na Sušaku u Rijeci, no usprkos naporima liječnika da joj spase život, mlada djevojka u bolnici podlegla je ozljedama.

Nedugo nakon prve nesreće, oko 16.30h, na raskrižju Liburnijske, Zvonimirove i Zametska ceste, kod ZTC-a u Rijeci, također su se sudarili teretno i osobno vozilo, pri čemu je vozač automobila udario u zid.

I on je hitno prevezen u KBC Sušak i srećom nije u životnoj opasnosti.

Očevid ove nesreće još je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Šperhakl 28.06.2017.

    Dobro da nije nitko nevin stradao

  • vrtnamjesecini 27.06.2017.

    Sućut obitelji poginule!!!

  • korisnicko_ime_999 27.06.2017.

    Nezanimaju me komentari i nebi komentirao,ali ovo me prisililo! Svaki dan se vozim po Krku i vozaci takvih kamiona nebitno na firmu voze se koda za njih fizika nevrijedi! Vjerujem da je obostrana pogreska u pitanju,ali da je kamion bio u ogranicenju (tahograf ce sve reci) ovo se nebi dogodilo! Gurati auto 20m bocno treba dobra sila a ne spominjem da je kocio puno prije! Nadam se da ce gospodja bit dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare