To je to što me zanima!

U Marbelli izrešetan Crnogorac - povezivali ga s ubojstvom Ive Pukanića, vlasnika Nacionala

Peruničiću je prišao muškarac odjeven u mornarsko odijelo u utorak oko 14 sati i u njega ispalio nekoliko hitaca i nakon toga s mjesta zločina pobjegao na motoru. Motiv ubojstva nije poznat
Vidi originalni članak

Miloš Peruničić (41) porijeklom iz Bara ubijen je jučer u Španjolskoj, u Marbelli, a kako javljaju španjolski mediji, ubijen je pred brojnim svjedocima dok je šetao. 

Peruničiću je prišao muškarac odjeven u mornarsko odijelo u utorak oko 14 sati i u njega ispalio nekoliko hitaca i nakon toga s mjesta zločina pobjegao na motoru. Motiv ubojstva nije poznat, a Peruničić je kod sebe imao bosanske dokumente.

Peruničić odavno ne živi u Crnoj Gori, a navodno je blizak kriminalnom klanu kojeg vodi odbjegli Alan Kožar iz Bara.

Njega se inače dovodilo u vezu s ubojstvom Ive Pukanića, vlasnikom Nacionala, koji je ubijen 2009. godine. Peruničić je u vrijeme Pukanićeva ubojstva robijao u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, zbog velike pljačke "Delta banke" u Beogradu, piše Kurir.

- Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, sudjelovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravomoćno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršitelj ubojstva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubojstvo vlasnika "Nacionala - kaže izvor Kurira. 

Snežana Peruničić, majka Miloša Peruničića izjavila je svojedobno za Press da je njezin sin bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici kada je Pukanić ubijen. Snežana Peruničić je demantirala priče da je Miloš saslušan u specijalnom tužiteljstvu u vezi sa njegovim sudjelovanjem u atentatu na vlasnika Nacionala.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • volimpršut 03.06.2020.

    Bravo za njega....koji su to likovi,stalno žive u nekom strahu i oprezu i nitko ne doživi neke lijepe godine,i tako se oni rokaju stalno,baš da je odabrao neki normalan život danas bi još bio živ.Očito je bolje živjeti na rubi nek biti neka poštena budala!

  • kajzer/soze/80🇷🇸 03.06.2020.

    Neverovatno,zasenili su sve mafije sveta, uporno se ubijaju u medjusobnim sukobima, oko za oko, zub za zub! Do sada, oko 50 njih ubijeno u sukobu dva klana.

  • Maroje1 03.06.2020.

    Ne shvaćam te kriminalce, statistički je gotovo sigurno da će skončati život rano, a pogotovo da će robijati po zatvorima i opet se guraju u to. To je neka vrsta mazohizma, samokažnjavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare