News

Komentari 11

U Marbelli izrešetan Crnogorac - povezivali ga s ubojstvom Ive Pukanića, vlasnika Nacionala

U Marbelli izrešetan Crnogorac - povezivali ga s ubojstvom Ive Pukanića, vlasnika Nacionala

Peruničiću je prišao muškarac odjeven u mornarsko odijelo u utorak oko 14 sati i u njega ispalio nekoliko hitaca i nakon toga s mjesta zločina pobjegao na motoru. Motiv ubojstva nije poznat

Miloš Peruničić (41) porijeklom iz Bara ubijen je jučer u Španjolskoj, u Marbelli, a kako javljaju španjolski mediji, ubijen je pred brojnim svjedocima dok je šetao. 

Peruničiću je prišao muškarac odjeven u mornarsko odijelo u utorak oko 14 sati i u njega ispalio nekoliko hitaca i nakon toga s mjesta zločina pobjegao na motoru. Motiv ubojstva nije poznat, a Peruničić je kod sebe imao bosanske dokumente.

Peruničić odavno ne živi u Crnoj Gori, a navodno je blizak kriminalnom klanu kojeg vodi odbjegli Alan Kožar iz Bara.

Njega se inače dovodilo u vezu s ubojstvom Ive Pukanića, vlasnikom Nacionala, koji je ubijen 2009. godine. Peruničić je u vrijeme Pukanićeva ubojstva robijao u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, zbog velike pljačke "Delta banke" u Beogradu, piše Kurir.

- Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, sudjelovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravomoćno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršitelj ubojstva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubojstvo vlasnika "Nacionala - kaže izvor Kurira. 

Snežana Peruničić, majka Miloša Peruničića izjavila je svojedobno za Press da je njezin sin bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici kada je Pukanić ubijen. Snežana Peruničić je demantirala priče da je Miloš saslušan u specijalnom tužiteljstvu u vezi sa njegovim sudjelovanjem u atentatu na vlasnika Nacionala.

Najčitaniji članci