To je to što me zanima!

Užas u Maroku: Brutalno su zaklali Norvežanku i Dankinju

Ministarstvo unutarnjih poslova navodi da su turistkinje, koje su pronađene na izoliranom području na putu do najvišeg vrha sjeverne Afrike - Toubkal, imale rane na vratu nanijete noževima
Vidi originalni članak

Dvije turistkinje iz Norveške i Danske pronađene su u ponedjeljak mrtve na planini Atlas u središnjem Maroku, priopćilo je marokansko Ministarstvo unutarnjih poslova.

Ministarstvo unutarnjih poslova navodi da su turistkinje, koje su pronađene na izoliranom području na putu do najvišeg vrha sjeverne Afrike - Toubkal, imale rane na vratu nanijete noževima. Iz tog ministarstva je i priopćeno da je policija otvorila istragu kako bi se otkrile okolnosti tog "kriminalnog incidenta", ali bez davanja dodatnih pojedinosti.

Toubkal je popularna trekking i pješačka destinacija za ljubitelje šetnje i planinarenja, a nalazi se 82 kilometra južno od Marakeša, turistički najznačajnijeg grada u Maroku.    
 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Miške 19.12.2018.

    Uvijek zakolju najljepše bijele djevojke.

  • spirit lamp 19.12.2018.

    Fakat mi nisu jasni ljudi koji na takva putovanja idu sami u nepoznato, posebno zgodne mlade cure za kojima se muslicima uvijek dize ona stvar. Ici u grupama je sigurnije jer vodici znaju gdje voditi ljude. Ovo je bilo ravno samoubojstvu.

  • Karlo72 18.12.2018.

    Trebalo je europske političare poslati tamo u šetnju kad su već bili u Marakeshu dogovarati lakši dolazak migranata i financijsku pomoć zemljama iz kojih dolaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare