To je to što me zanima!

U Matuljima planuo Mercedes, vozačica (37) na vrijeme izašla

Auto je planuo u Ulici Dalmatinskih brigada, kada se uslijed vožnje motora Mercedesa riječke registracije samozapalio. Autom je upravljala vozačica (37) iz Matulja
Vidi originalni članak

Čula sam jaku eksploziju od koje sam se prestrašila. Kada sam izašla vam vidjela sam auto u plamenu te se istom od straha povukla nazad u kuću. Kasnije su mi djelatnice ljekarne ispričale kako ni one od straha nisu izlazile van dok se požar nije ugasio. Izgledalo je zastrašujuće, kratko je komentirala čitateljica požar automobila koji se u ponedjeljak, nešto prije 18 sati, zapalio nadomak ljekarne u samom centru Matulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Auto je planuo u Ulici Dalmatinskih brigada, kada se uslijed vožnje, zbog tehničkog kvara, motor Mercedesa riječke registracije samozapalio. Autom je upravljala vozačica (37) iz Matulja.

Vozačica je zaustavila vozilo, čiji se plamen s motora proširio na ostale dijelove automobila, te se do dolaska vatrogasaca sklonila u stranu.

Hitnom intervencijom opatijskih vatrogasaca požar je vrlo brzo ugašen i srećom nitko nije ozlijeđen.

Materijalna šteta procijenjena je na dvadesetak tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • JanValek 27.02.2018.

    Kako se ljudi ponasaju prema onome sto im je najvaznije samo pokazuje kako se ponasaju prema sebi.Pustaju da se greske gomilaju dok sve ne ode u MP3.Tako im je lakse kratkorocno.I da posebno uzivaju kad sami sebe zajebu na najgori nacin.Sadisticka i mazohisticka civilizacija.

  • Ketyy_1 27.02.2018.

    Toga je mene uvijek strah,hvala bogu pa notko nije ozlijeđen.

  • elnegociozd 27.02.2018.

    ko ti dade mercedes

Komentiraj...
Vidi sve komentare