To je to što me zanima!

U McDonald'su bebu spržili pa nude 700 kuna odštete

Shakila Khalaghe, 11-mjesečna djevojčica, prošla je niz operacija, a zauvijek će imati ožiljke po tijelu jer ju je netko zalio vrelim čajem u McDonald'su
Vidi originalni članak

Malena Shakila Khalaghe ostala je nakon posjeta McDonald'su doživotno obilježena. Njena prsa, lice i noge spržio je dobro poznati McDonald'sov tamni čaj koji je netko srušio s pulta na nju. Djevojčica je završila na operacijama, a korporacijski gigant nudi manje od 700 kuna odštete, jer kako kažu, na svakom njihovom piću piše da je vruće te da se treba pripaziti pri konzumiranju. Djevojčica, koja ima tek 11 mjeseci, bila je u kupovini s majkom u Newcastleu.
- Opekline su se nakon operacije smirile, no Shakila će doživotno imati ožiljke na prsima - kaže majka Louise (19). Dodala je i kako se djevojčica promijenila nakon nesreće i tjedana operacija, a o McDonald'sovoj ponudi nemaju riječi.
- Ne mogu vjerovati da im zdravlje moje kćeri vrijedi 700 kuna - kaže otac Mohammad (20).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 26.03.2008.

    Nekako mi se čini da su roditelji krivci, pa sad uz galamu žele skrenuti pozornost. Ne vodi dijete gdje je opasnost, ako nisi u stanju paziti na njega i ne puštati ga da tumara okolo !! Osim, možda, ako su nepismeni, pa nisu znali pročitati šta piše. Po mom mišljenju McDonald\'s nije kriv. A, jadno djetešce!!

  • entoni 26.03.2008.

    Jadna beba !

  • bronx77 26.03.2008.

    mala slatkica, treba bebice bolje paziti, ne vidim tu krivnju mcdonaldsa

Komentiraj...
Vidi sve komentare