To je to što me zanima!

U Međimurskoj županiji danas 74 nova slučaja zaraze covidom

Obrađeno je 129 uzoraka, od čega je evidentirano 48 pozitivnih nalaza, što je 37,2 posto pozitivnih od broja testiranih
Vidi originalni članak

U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata zabilježena su 74 nova slučaja zaraze koronavirusom, a umrlih covid pozitivnih osoba nije bilo, priopćio je u petak županijski Stožer civilne zaštite u petak.

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, obrađeno je 129 uzoraka, od čega je evidentirano 48 pozitivnih nalaza, što je 37,2 posto pozitivnih od broja testiranih.

BROJ ZARAŽENIH OPADA Vili Beroš: Sve je više bolesnika koji imaju postcovid sindrom

Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 15 pozitivnih pacijenata, a iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod 11 osoba s prebivalištem ili boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 188 osoba i ukupni broj oboljelih od covida-19 u županiji danas je 492.

UBLAŽAVANJE MJERA Covid: Francuska od 14. ožujka ukida maske i covid potvrde

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 40 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je sedam, a otpuštene su dvije osobe. Nema pacijenata na invazivnoj respiraciji, a nije bilo ni umrlih.

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec, a za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

REZULTATI ISTRAŽIVANJA Znanstvenici: Pfizerovo cjepivo je manje učinkovito kod djece u dobi od pet do jedanaest godina

U subotu, 5. ožujka cijepljenje će se organizirati na cijepnom punktu trijaže Županijske bolnice Čakovec od 9 do 13.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare